T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Türküm, doğruyum, çalışkanım,
İlkem: küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
Ülküm: yükselmek, ileri gitmektir.
Ey Büyük Atatürk!
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun.
Ne mutlu Türküm diyene!

"Efendiler yarın cumhuriyeti kuruyoruz" diyen bir milletin torunları olduğumuz için gurur duyuyor Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız bu günde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmiyle. "Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun"

Ekm

Okumuzda 4. ve 5. sınıf öğrencilerimize  suyun boşa kullanılmaması konulu eğitici tiyatro gösterisi sergilenmiştir.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA, OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE PERSONELLERİNİN KATILIMIYLA TATBİKATLAR DÜZENLENMİŞTİR.

Okulumuz Aşure Günü Etkinliği