T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yeni Mahalle 41380. Sokak No 8 Beyşehir/KONYA
Vizyon
Alanı ile ilgili yurt içi ve yurt dışındaki yenilik ve gelişmeleri takip eden; üniversiteler,sanayi ve ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde çalışan, daha çok özel eğitime gereksinim duyan bireylere daha donanımlı ve daha uygun ortamlarda iş becerisi ve sosyal beceriler kazandırmaya yönelik hizmet veren devlet güvencesinde korumalı iş yerlerine dönüşerek öncü, yenilikçi ve model bir kurum olmak.
Misyon
İlköğretim çağını geçmiş, herhangi bir eğitim kurumunu bitirmiş, ayrılmış ya da hiç eğitim almamış orta ve ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda istihdama yönelik iş eğitimi yoluyla el becerisi kazandırarak; sosyal, kültürel, sportif ve akademik çalışmalarla destekleyerek bağımsız yaşama, öz güven kazanma ve aileleri ile birlikte topluma sağlıklı ve üretken katılımlarını sağlamak.
Beyaz Bayrak Beslenme Dostu Okul
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Okul servisimiz bulunmaktadır.
Konya iline bağlı Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 1 km uzaklıkta olup il merkezine 89 km uzaklıkta bulunmaktadır.