T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Bilek Güreşi Konya İl Birinciliği- 2014

Geçen yıl İlçemizde açılan Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) Konya'da gerçekleştirilen "Erdemli Gençlik Kulübü ve Bilek Güreşi Federasyonu Konya Temsilciliği işbirliği ile yapılan "Bilek Güreşi Konya İl Birinciliği" yarışmasına katıldı.

Okul adına yarışmaya katılan Mehmet Kibar, Yasin Zeybek, Veysel Değişti ve Hüseyin Altay katılım ve başarı belgesi madalya almaya hak kazandılar.

Okul Müdür Yardımcısı yarışma ile ilgili olarak, "Okulumuz öğrencileri açısından hem güzel bir etkinlik hem de yarışma tecrübeleri oldu. Bundan sonraki yarışmalara da okulumuz başarı ve madalyalar alacak. Bundan hiç kuşkumuz yok. Derece yaparak başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

01-11-2017

Yayın: 01.11.2017 - Güncelleme: 08.10.2021 15:06 - Görüntülenme: 363